Wireless Audio Transmitter

Wireless Audio Transmitter.nl is de website over de wereld van de draadloze audio. Wilt u weten welke transmitter het best voor u situatie is kijk dan even rustig rond op wirelessaudiotransmitter.nl

Review Sitecom WL-060

Je kunt hieronder de reviews over dit Sitecom WL-060 lezen en zelf een review plaatsen. De Sitecom WL-060 is de meest verkochte wireless audio transmitter in Nederland.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Eenvoudige setup, goedkoop en prima geluidskwaliteit

Aug 27, 2011 by Johan van Buren

We zijn ons allemaal bewust van de slechte geluidskwaliteit van je speakers van een gewone laptop. Deze Wireles audio transmitter zorgt er voor dat je muziek van je laptop draadloos naar je versterker wordt verstuurd waardoor je je muziek met betere kwaliteit kunt beluisteren.

Het apparaat bestaat uit een USB transmitter die je in je laptop plugt en een ontvanger die je aan je versterker plugt. De stetup is dus zeer eenvoudig. Druk op het knopje van de USB transmitter en je kunt draadloos muziek beluisteren tot op een afstand van 50 meter. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal obstakels in de ruimte waar je verblijft.

De ontvanger bestaat uit een klein doosje met een aan/uit knop, volume knop en een antenne. Deze kun je met tulp kabel aansluiten op je versterker.

Met andere woorden deze wireless audio transmitter is een eenvoudige en goedkope manier om muziek van je laptop naar je geluidsinstallatie te versturen. Super geluidskwaliteit ook!


Wireless Audio Transmitter , USA 4.0 4.0 1 1 We zijn ons allemaal bewust van de slechte geluidskwaliteit van je speakers van een gewone laptop. Deze Wireles audio transmitter zorgt er voor dat je muziek van je laptop draadloo